Sztárok

Meggyalázták Diana hercegnő halálának színhelyét

Annak az alagútnak a bejáratához ragasztották ki a Diana életéről szóló film plakátját, amelyikben a tragikus éjszakán életét vesztette a Szívek Királynője. A közeli barátok követelik, hogy távolítsák el a gyalázatos reklámot.

Szerencsétlen helyre, a híres-hírhedt párizsi Alma-híd alagútjának bejáratához rakták ki a Diana életéről szóló filmet népszerűsítő plakátot. Az 1997-ben éppen ezen a helyen életét vesztett hercegnő barátai az elhunyt Diana emlékének meggyalázásáról beszélnek. „Nem tudom szavakba önteni, mennyire cinikus és szégyenletes húzás, hogy így próbálnak reklámozni egy olyan mozifilmet, aminek nem is lett volna szabad megszületnie. Manipulatív és undorító, de az egészen aljas húzás, hogy ilyen módon próbálják rá felhívni a figyelmet. Nem tudom, hogy süllyedhet idáig egy cég, ez Diana emlékének a lábbal tiprása, nem beszélve két gyermekéről, akiknek az érzéseit gyakran figyelmen kívül hagyják” – fakadt ki a MailOnline riporterének Rosa Monckton, Diana hercegnő egykori legbizalmasabb barátnője, aki annyira felháborodott a történteken, hogy magát a hercegnőt alakító Naomi Watts színésznőt is gyalázatosnak nevezte, amiért része van a film megszületésében. Diana hercegnő halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok, a legfrissebb hírek szerint ismét nyomozásba kezd a rendőrség, új információk szerint ugyanis lehetséges, hogy Lady Diana gyilkosság áldozata lett.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top