Sztárok

Így zaklatják Bálint Antóniát

Feljelentést tett a rendőrségen az egykori szépségkirálynő.
A(z) “Neked már feltörték a telefonodat?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Szerencsére, nem!

Bálint Antónia ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, mivel napok óta olyan e-maileket kap, amelyek írója azt állítja, belelát Toncsi telefonjába – írja a Blikk. “A levelek tartalma nem fenyegetőző, viszont rettentően bosszantó, hogy az írója világosan közli velem: belelát a telefonomba. Erre akkor jöttem rá, amikor szó szerint idézett egy-egy üzenetemből, ráadásul olyanokból, amelyeket egyébként Tereh Öcsinek, jelenlegi páromnak szántam… úgy tűnik, hogy valakinek belátása van a privát dolgaimba” – mesélte Bálint Antónia, aki személyes adatokkal való visszaélés miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a rendőrségen. “…és a jövőben is ezt fogom tenni, ha bármilyen, velem kapcsolatos privát információt viszontlátok az interneten” – jelentette ki az egykori szépségkirálynő. A lap megkeresésére egy szakértő elmondta, hogy nem lehetetlen feltörni az okostelefonokat, bár rendkívül bonyolult és költséges eljárás, de csak egy alkalmazás kell hozzá.

Így zaklatják Bálint Antóniát

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top