Sztárok

Dundika elhagyná Majkát

Dundika nem szab gátat Majkának.

Dundika rögtön elhagyná párját, Majkát, ha az megbántaná. Erre valószínűleg nem kerül sor, mert Dundika tudja kezelni Majkát, és a rapper is nagyon tiszteli Dundikát és közös kisfiukat – írja a Bors. „Kapcsolatunk elején, amikor nem tetszett valami, nemegyszer ráripakodtam Petire. Aztán rádöbbentem, ezzel a viselkedéssel csak eltaszítom magamtól… A szabadságot is megadom neki, de ezt fordítva is igénylem. Egyébként megváltozott, mióta Marián megszületett. Már nemcsak magáért felelős, hanem értünk is” – mondta Dundika, aki azt is elárulta, nehezen viseli a megalázó helyzeteket, és ha megbántják, csak a kényelem és a gyerek miatt nem fog szemet hunyni a problémák felett. „Peti tudja, hogy mit várhat el tőlem, ahogy azt is, ha mélyen megbántana, akkor amire hazaérne, mi ott sem lennénk” – folytatta.

Dundika elhagyná Majkát

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top