Sztárok

Ettől retteg Schobert Norbi

Elárulta Schobert Norbi, mi az, amitől a legjobban retteg.

Schobert Norbi meghatódott, amikor egy régi fotó került a kezébe. A képen Rékával láthatók, és a nosztalgia érzelmes gondolatokat indított el benne, melyeket részletesen meg is osztott közösségi oldalán rajongóival. Elárulta azt is, legjobban attól retteg, mi lesz azzal, amelyikük életük végén már a másik nélkül kell, hogy tovább folytassa.

“Találtam egy 11 éves képet Rékával…
Fiatalok és bolondok voltunk. Én 32, ő 24 éves, és motorral bolondoztunk, jártuk az országot az ősz csípős levegőjét érezve minden porcikánkban. Amikor eljön a szeptember vége és a deres reggeleken napfény szikrázik a felszálló párán, mindig rám tör az emlékezés. Szeretem ezt az érzést, mert valahogy biztonságot, örökkévalóságot ad az életemnek, ami részemül adatott. Valahogy sosem villan be, hogy másképp is lehetett volna és jó így végigélni a pillanatot. Nincs az ember szívében elégedetlenség, hiányérzet, türelmetlenség, és ez jó. Pedig semmi nem tart örökké, hiába tervezzük az életünket. Nem az öregségtől félek, hanem attól, hogy majd valamikor nem egyszerre fejezzük be. Aki tovább marad… Láttam pár ilyet. Szeretni jó és veszélyes is, mert az ember függő lesz, mint egy kívülről rákapcsolt mesterséges szív éltető erejére. Könnyű annak, aki magát szereti, mert sose kell félnie a magánytól.
Én ebben a függő helyzetben ezért örülök minden napnak, minden ősznek. Nehéz dolog, ha az embernek elrabolták a szívét…”

Ettől retteg Schobert Norbi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top