Sztárok

Szerepcsere a Társas játék második évadában

Kovács Patrícia várandóssága szerepcserére kényszerítette a Társas játék stábját. Az HBO saját gyártású sorozatában így október 6-tól Lővey Laurát Petrik Andrea kelti életre. A színésznő boldogan vállalta a nagyszájú, magabiztos modellként nővérének mindig beszólogató karakter megformálását.

„Laura egy nagyon hálás szerep, mert szerintem kitűnő a humora, és ez rettentő fontos. Sőt a sorozat egészét tekintve mondhatom, hogy hálás feladat részt vállalni benne, mert jól megírt a forgatókönyv, és nagyon jók a karakterek – mesélte a színésznő. – Laurát tökéletesen kitalálták a képernyőn a második évadban is. Nagyon jó nőt álmodtak meg, így nekem ezt külön nem kellett eljátszanom, nem kell egy »hülye libát« alakítanom. Az én feladatom inkább Laura humorának és eredetiségének az eljátszása. Taszítana, ha egy flegma, de amúgy meg üres karakter bőrébe kellene bújnom, mert annyi ilyet láttunk már, az annyira sablonos. Örültem neki, és törekedtem is rá, hogy Laura legyen valamilyen, legyen személyisége, hiszen ettől válik izgalmassá. A viselkedése, a megnyilvánulásai nagyon egy irányba mutatnak, de mégis vannak kilengései jó és rossz irányba egyaránt, amit én nagyon bírok” – tette hozzá Petrik Andrea, aki kicsit sem akart hasonlítani elődjére.

Szerepcsere a Társas játék második évadában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top