Sztárok

Hat férfival él Ungár Anikó

Ungár Anikó megmutatta, milyen luxusban él.
A(z) “Te szeretsz főzni?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, nagyon!

A Hal a tortán című műsorban főz Ungár Anikó, ezért engedte be a SuperTV2 kameráit gyönyörű otthonába. A budai luxusvillát rend, nagy terek és letisztult stílus jellemzi – írja a Bors. „Én az a típusú nő vagyok, aki rendet rak, mielőtt jön a házvezetőnő. Mert persze egy ekkora otthonba, ahol hat férfival élek együtt, muszáj egy házvezetőnőnek is jönnie hetente háromszor” – mesélte a lapnak a bűvésznő. Ungár Anikó azt is elmondta, hogy nem fél az irigyektől, megdolgozott azért, amije van. „Egy élet munkája, amit látnak a nézők. Nincs mit szégyellnem. Fáradhatatlanul dolgoztam egész életemben, hatvan fölött vagyok, minden, ami körülvesz minket, az a férjem és az én munkám gyümölcse. Amikor becsületes tudsz maradni mindvégig az utadon, akkor szerintem nyugodtan megmutathatod, mid van, nincs miért rosszul érezned magad” – mondta.

Hat férfival él Ungár Anikó

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top