Sztárok

Dobó Kata kifutón – fotó

Bomba formában van Dobó Kata. A színésznő a nyáron debütált Stílusvadász című műsorával a TV2-n, most pedig modellszerepben is bemutatkozik. Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days zárt körű estjén Konsánszky Dóra ruhájában vonul majd a kifutón.

„Katának minden jól áll – legyen szó akár az elegáns, nőiesebb vonalról, akár egy laza, bővebb szabású, streetwear öltözetről. Két ruhát is kiválasztott a legújabb kollekciómból, és tényleg mindkettő fantasztikusan állt rajta, nem is tudott dönteni, melyiket viselje majd az októberi divateseményen” – kezdte Konsánszky Dóra tervező.Legszívesebben kétszer is végigmennék a kifutón, hogy ne kelljen a két csodálatos kreáció között választanom” – mondta Dobó Kata.

Az idei Marie Claire Fashion Days programjában a magyar tervezők a 2014-es tavaszi–nyári kollekciójukat mutatják be olyan sztárfellépők közreműködésével, mint Bakos Piroska, Borbély Alexandra, Epres Panni, Görbicz Anita, Görög Zita, Ónodi Eszter, Váczi Eszter, Várkonyi Andrea, valamint Vincze Ottó.

Megnézem
Összes kép (1)

Forrás: Just Creative; fotó: Marie Claire

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top