Sztárok

Így csalt mosolyt a gyerekek arcára Dukai Regina – fotó

A modell-énekesnő szívesen jótékonykodik, hogy ezzel is segítse a nehéz sorsú gyerekeket.

Nemcsak az állatokkal jótékony Dukai Regina, a nehéz sorsú gyerekeken is szívesen segít időről időre. Ezúttal egy webshoppal együtt a vásárlóik által felajánlott napszemüvegeket osztotta szét ajándékba. „A gyerekek nagy szeretettel fogadtak engem és a felajánlott napszemüvegeket. Tényleg igaz a mondás, ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs. Találkoztam itt egy kislánnyal, aki elmondta, nagyon boldog attól, hogy meglátogattam őket, örül a találkozásnak, mert én vagyok a példaképe. Szívmelengető ilyet hallani, ilyenkor úgy érzem, nem csak én adtam nekik, ők is megajándékoztak engem. Amúgy is szeretek segíteni, ha tudok, legyen szó gyerekekről, állatokról, vagy bármilyen jó ügyről” – mondta el a tetovált híresség, aki természetesen csak jó állapotban lévő vagy új szemcsikkel lepte meg a fiatalokat. 

Így csalt mosolyt a gyerekek arcára Dukai Regina - fotó


Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top