Sztárok

Újabb tinisztár végezte elvonón

A szépszemű Zac Efron sem akart kimaradni a sorból.

Újabb tinisztár végezte elvonónHiába, a divat az divat, hullámként söpör végig azon, aki az útjába áll. Így van ezzel Zac Efron is, aki Lindsay Lohan és Amanda Baynes után szabadon úgy döntött, nem szeretne kilógni a sorból azzal, hogy nem járta meg az elvonót harmincéves kora előtt, ezért önként vonult be, hogy kezeltesse kokain- és MDMA-függőségét. A huszonöt éves egykori Disney-sztár öt hónappal ezelőtt vonult be a rehabilitációs központba. „Egészséges, boldog, és már inni sem iszik. A munkájára koncentrál. Jól van és vigyáz magára” – árulta el egy ismerős az E! Newsnak. Efron azután döntött a leszokás mellett, hogy áprilisban ötvenezer dolláros kárt okozott barátaival a Las Vegas-i MGM Grand Hotelben bedrogozva.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!      

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top