Sztárok

Az X-Faktorba jelentkezett a Barátok közt sztárja

A sorozatbeli karakterétől sem áll távol a zene.

Az X-Faktorba jelentkezett a Barátok közt sztárjaErre még nem volt példa: a népszerű szappanopera egyik színésze jelentkezett az X-Faktorba. Igaz, a Barátok köztben énekesi pályája csődöt mondott, de Bozsek Márk reméli, a valóságban ez nem fog megtörténni. A Fekete Szabolcsot alakító színész tizennégy évesen kezdett el foglalkozni a zenével, és miközben a Barátok köztben folyamatosan dolgozott, három éve saját zenekart is alapított, dalszövegeket és zenét ír magyar, illetve angol nyelven, most pedig a népszerű tehetségkutatóban próbál szerencsét – írja a Blikk. „A hír igaz, valóban úgy döntöttem, kipróbálom magamat az X-Faktorban, és azon leszek, hogy bizonyíthassam a tehetségemet” – mondta a lapnak Bozsek Márk.

X-Faktor válogató képekben:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top