Sztárok

Nacsa Olivér zavarba hozta Tatár Csillát

A humorista és a tévés régóta szoros barátságot ápolnak, ám Nacsának így is sikerült zavarba hoznia a Mokka műsorvezetőjét.

Nacsa Olivér zavarba hozta Tatár Csillát A SuperTV2-n futó Hal a tortán ma esti adásában Nacsa Olivér látja vendégül családja vidéki fogadójában vendégeit. A jelenleg szingli humorista igencsak pikáns hangulatot teremt majd az ebédlőasztal köré, amivel sokat látott barátját, Tatár Csillát is sikerül arcpirító helyzetbe hoznia. Az előétel elfogyasztásakor próbálja rávenni a Mokka műsorvezetőjét arra, hogy megetesse. „Adj egy falatot, kicsikém!” – hangzik el Nacsa szájából a mindenkit megmosolyogtató mondat, mire Bagi Iván halkan megjegyezi, hogy többi társával sajnos ő kimarad ebből a szerelmi szálból. „Nincs itt semmiféle szerelmi szál, ne hülyéskedjetek!” – magyarázkodott zavarában Tatár, ám jó barát lévén, az újdonsült szingli Nacsa nem hagyta annyiban a dolgot. „Nem kell ez! Nem kell ezt nyilvánosan!” – jegyezte meg nevetve, mire a nemrégiben lábait is megvillantó műsorvezetőnő csak elkerekedett szemekkel tudott reagálni. Hogy hogyan folytatódott a civódás a két régi ismerős között, 21:00-kor kiderül a Hal a tortán ma esti adásából!

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top