Sztárok

A gyermekáldás mentette meg a hercegi pár házasságát – galéria

II. Erzsébet unokája az év elején még a váláson gondolkozott, most az öt hónapos terhes Zara Phillips boldogan pózolt férje oldalán egy fesztiválon.

Az év elején még arról szóltak a hírek, hogy Zara Phillips hercegnő hazaköltözött édesanyja, Anna hercegnő házába. Fél évvel később azonban már megnyugodhattak az alattvalók, kedvenc olimpikonjuk boldogan tudatta a világgal, hogy világbajnok rögbisztár férje és ő hamarosan új játszópajtással ajándékozzák meg György herceget. Phillips hercegnő már az ötödik hónapban jár és a Goodwood Revival fesztiválon boldogan pózolt férje oldalán. A csinos kismama és sportoló férje, az oldtimerfesztivál szellemében maguk is a korabeli időket idéző ruhákban jelentek meg.

Megnézem
Összes kép (1)


Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top