Sztárok

Ebből fizeti ki adótartozását Győzike

Gáspár Győző felesége eldöntötte, hogy másodszorra is levetkőzik a nyuszis magazinnak.

 

A(z) “Szerinted szép képek készülnek Bea asszonyról?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, biztosan!

Bár Győzike szerint felesége most nem elég vékony, és családi körökben is ellenzik, hogy a kétgyermekes anyuka levetkőzzön, Bea asszonyt mégis meggyőzte showman férje – írja a Bors. „Hatalmas perpatvar alakult ki a famíliában! Dühösen hívott fel apósom, hogy hogy merészeljük mutogatni Beát?! Kitagadással fenyegetőzött, mert egy roma családnál tiltott a meztelenkedés” – mondta Győzike, aki azt sem titkolta, hogy a fotózásból származó bevételt mire költik. „Nekünk most minden egyes forint számít, így végre ki tudom majd fizetni az adótartozásunkat” – mondta a showman, aki igaz, nehezen, de megfűzte feleségét. Győzike a lapnak a fotózás helyszínéről is mesélt: „Egy rendes roma családanya is megmutathatja, hogy milyen szexi tud lenni. Mindenben beleszólásom van a fotózáson, egy gyönyörű kastélyban fog levetkőzni Bea.”  

Ebből fizeti ki adótartozását Győzike

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top