Sztárok

Bódi Sylvi feneke mindent vitt

Szoros küzdelem folyt a legkerekebb celebpopsi címért, a befutó végül a szörfös szépség, Bódi Sylvi formás hátsója lett.

Miután Debreczeni Zita büszkén osztotta meg közösségi oldalán a retus nélküli képet a fenekéről, ezen és nagy lábszépségversenyünk sikerén felbuzdulva a múlt héten megszavaztattuk veletek, melyik celeb hölgyemény Photoshop-mentes formás hátsója kerekedik a legjobban. Sokan szavaztatok, amit a szerkesztőség nevében köszönünk nektek, és végül úgy döntöttetek, hogy a hét híres hátsó közül Bódi Sylvi feneke tetszik nektek a legjobban. A fekete hajú egykori playmate a mai napig sokat tesz azért, hogy ott kerekedjen, ahol annak kerekednie kell: hol Polinéziában csap a hullámok közé szörfdeszkáján, hol pedig egy rúdról lóg fejjel lefelé. A verseny egyébként nagyon feszes szoros volt, a képzeletbeli dobogó legfelső fokáról éppenhogy csak lecsúszott Schobert Norbi szerelmes felesége, Rubint Réka, míg a frissen házasodott, hollywoodi babérokra törő Vajna asszonyság nyakába került a bronzérem.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top