Sztárok

Felnőtt fejjel ült vissza az iskolapadba a Barátok közt sztárja

Egy sportrendezvény sajtótájékoztatóján futottunk bele Deutsch Anitába, aki elárulta, felnőtt fejjel ismét diák lett belőle.

Egy ideje a színészet mellett spin racing edzőként egészíti ki a családi kasszát a Barátok közt Andreája. A színésznő két kisgyereke és a színészet mellett úgy döntött, hogy komolyabb szinten szeretné űzni az új szakmát, ezért szeptembertől ismét iskolapadba ült. „Most végzem az aerobikedzői OKJ-s tanfolyamot, hogy jobban elmélyüljek az anatómiában is, és hogy megszerezzem az ehhez a szakmához szükséges elméleti tudást” – kezdte Deutsch Anita, aki a Sztárok az egészségért program keretében néhány egészségügyi vizsgálatnak is alávetette magát a rendezvényen. Anita elárulta, bizony megtörtént már, hogy meglepődtek az órájára érkezők a híres edző láttán. „Előfordult már, hogy jöttek be hozzám és nem értették, mit keresek ott edzőként. Azért nehezebb dolgom van, mintha nem ismernének, hisz nagyobbak az elvárások, de mindig azon vagyok, hogy az edzőt, és ne a színésznőt lássák bennem. Már visszajáró vendégeim is vannak, akik szeretik a stílusomat. Három edzőteremben is dolgozom, napi két edzést tartok, de csak délelőttönként, hogy délután már a gyerekekkel tudjak foglalkozni” – újságolta a színésznő, akinek nagyobbik lánya már iskolás, a kisebbik pedig most kezdte az óvodát.

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top