Sztárok

Milliók követik Schobert Norbiékat

Közösségi oldalukon családi titkaikról is beszámolnak, kettejüknek több mint félmillió követőjük van.

Az oldalak sikerességét nemcsak a szerencsének köszönhetik, hiszen Norbiék több milliót ölnek bele, hogy fusson a közösségi oldaluk. Ez egy jövedelmező befektetés, hiszen az oldalak piaci értéke megközelíti az 500 millió forintot – írja a Bors. „Az én hivatalos oldalamon 501 446, a »Norbi Update« oldalon pedig 769 339 lájkoló van jelenleg. Ez valóban komoly szám, ez nagy felelősséggel is jár. Csak olyan gondolatokat oszthatunk meg az emberekkel, amikben valóban hiszünk” – mondta Rubint Réka. Norbi elárulta, hogy az embereket a személyes, lelki dolgok és a hasznos tanácsok érdeklik. A közösségi oldalaik sikerességéhez az is hozzátartozik, hogy egy komplett csapat működteti. „Van moderátorunk, mellette egy dietetikus is figyeli az oldalakat, nehogy becsússzon egy szakmai tévedés. Réka és én pedig rendszeresen ránézünk az oldalainkra” – mesélte Norbi.

 A Rubint Rékáról és lányáról, Laráról készült galériát itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top