Sztárok

Megható: ilyen volt Ördög Nóra 32. születésnapja

Vasárnap ünnepelte 32. születésnapját Ördög Nóra. A műsorvezető ölében kislányával fújta el a gyertyákat, de vajon mit kívánt...

„Ez volt az első anyuka születésnapom! Pontosabban a második, mert egy évvel ezelőtt éppen ezen a napon tudtam meg, hogy Mici megfogant, és bár a kézzel fogható valóságra még 9 hónapot várnunk kellett, de az anyuka abban a pillanatban megszületett bennem” – írja legfrissebb blogbejegyzésében Ördög Nóra a a Philips AVENt Facebook-oldalán.

Nóra arról is mesél az olvasóknak, hogy egy évvel ezelőtt azt gondolta, ennél boldogabb születésnapja már nem lesz soha. „És tessék, megint tévedtem. Mert most vasárnap ott üldögéltem a torta előtt, kezemben Micivel, és azt éreztem, hogy ez minden kétséget kizáróan az eddigi legboldogabb! Olyannyira, hogy amikor el kellett volna fújnom a gyertyákat, hirtelen nem is tudtam, mit kívánjak. Egyszerűen kereknek éreztem mindent! Kis hezitálás után Palkó a fülembe súgta a legújabb közös kívánságunkat. Ettől aztán még kerekebb lett a világ, úgyhogy nagyon erősen koncentráltam és minden erőmmel fújtam, hogy egész biztosan valóra váljon” – írta titokzatosan a műsorvezető.

fotó: Philips AVENT Facebook csoport
Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top