Sztárok

Szexis fotón pózol a Szulejmán sztárja és Orlando Bloom

Együtt forgatott a Szulejmán sorozat egyik főszereplője és a Gyűrűk ura sztárja. A közös munka pedig igencsak hangulatosra sikerült.

Szexis fotón pózol a Szulejmán sztárja és Orlando BloomA magánéletüket is kivesézték

Selma Ergenc, a Szulejmán sorozat Hatice nevű szereplője együtt forgatott a világsztár Orlando Bloommal. Igaz, nem mozifilmről, hanem egy reklámról van szó. Mivel Selma kiválóan beszél angolul, ezért nem gátolták őket nyelvi nehézségek a közös munka során. „Boldog és izgatott voltam, amikor kiderült, hogy együtt dolgozunk. A forgatás szüneteiben sokat beszélgettünk, Isztambulról és a történelemről is, nem csak a felszín érdekelte. Természetesen több személyes dolgot is érintettünk, és munkáról, a következő szerepeiről is szó esett” – ecsetelte a színésznő az Elle magazinnak adott interjúban.

A 35 éves török–német származású sztár a Szulejmán sorozatba is többször megpróbálta már belecsempészni a saját egyéniségét, a rendező legnagyobb bánatára. „Az egyik jelenetben Hatice lóra pattan és elvágtat Ibrahimhoz – mesélte a színésznő a Frankfurter Allgemeinen újságírójának. – Mindenki kitörő lelkesedéssel gratulált a jelenethez, de végül mégis egy hintón kellett kocsikáznom, mert a rendező megvétózta a jelenetet, mivel túlságosan vadnak tartotta” – folytatta Selma.

Eleinte szinkronizálták a török tévék

Kollégái szerint, ha Selmán múlna, akkor bizony ő lenne az oszmán Lara Croft. A sztár ugyanis jártas a harcművészetekben, taekwondózik, jól vív, remek lovas, kiváló búvár, és ha már túlteng benne az adrenalin, akkor hegedülni szokott. Gyerekkorában Németországban és Angliában is élt, ezen a két nyelven és még franciául is folyékonyan beszél, saját bevallása szerint olaszul sokkal korlátozottabb a szókincse. Törökül a mai napig vannak kisebb nyelvtani hibái, de már közel sem olyan kínosak, mint amikor tíz évvel ezelőtt Isztambulba költözött. „Pszichológiát és filozófiát tanultam Németországban három éven keresztül, illetve orvosira jártam, és mivel ki akartam próbálni, milyen Törökországban élni, ide jöttem klinikai gyakorlatra” – mondta. Ennek már tíz éve, és Selma igencsak beleszeretett az ottani életbe. Eleinte modellkedett, bár inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel, majd felfigyeltek rá, és szerepet kapott egy szappanoperában. Végül pedig 2011-ben őt választották a Szulejmán egyik főszerepére. „Az első szerepeimet még szinkronizálták, mert nyelvi nehézségeim voltak, és nagyon erős volt a német akcentusom. Akkor megesküdtem, ilyen többé nem történik velem, megalázó volt. Színészképzőbe jártam, és megtanultam helyesen beszélni. Ma már csak ritkán javítanak ki.”

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top