Sztárok

Friderikusz új műsort kapott

Új műsorban tér vissza a TV2 képernyőjére Friderikusz Sándor. A legendás televíziós műsorvezetésével kerül képernyőre a TV2 október 11-én induló Sztárban sztár című show-ja.

Friderikusz új műsort kapott„Újabb kihívásként és megtiszteltetésként értékelem, hogy rám bízta a TV2 a műsorvezetést a Sztárban sztár című szórakoztató műsorában. Tavasszal ugye kis énekes tehetségek osztályfőnöke lehettem, most ősszel felnőtt előadók, zenészek, énekesek lelki támasza lehetek, szóval szép az élet, mit mondjak! Addig-addig provokálnak, míg végül magam is dalra fakadok, de akkor annyi lesz Magyarországnak!” – mondta Friderikusz Sándor, a Sztárban sztár műsorvezetője.

Ahogyan azt korábban megírtunk: az új élő műsor szereplői a hazai könnyűzene sztárjai lesznek, akik adásról adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nem csak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top