Sztárok

Gyorsétteremben ebédelt Katalin hercegné – galéria

Nemrégiben bevásárlókörútra ment, most egy gyorsétterembe ugrott be a Kensington-palotába menet. Hiába, egy hercegné is lehet éhes.

Ha egy hercegnére és az étkezésre gondolok, mindig egy óriási bálterem jut eszembe, kilométer hosszú asztallal, ezüst evőeszközökkel és ínycsiklandó lakomákkal. Hiába, én is Disney-meséken nőttem fel. Katalin hercegné azonban ismét rácáfolt a királylányos sztereotípiára, és megint bizonyította, hiába ő a harmadik számú brit trónörökös édesanyja, bizony ő is csak egy hétköznapi ember. Néhány nappal ezelőtt vásárlás alatt kapták lencsevégre, amikor óriási bevásárlókocsit tologatott, most pedig úton a Kensington-palotába fotózták le, amint betért egy gyorsétterembe. Katalin hercegné azt a zöld blézert viselte, amit néhány nappal ezelőtt.  Míg Vilmos herceg felesége csillapította éhségét egy hamburgerrel, addig a dada vigyázott a kocsiban utazó kis hercegre.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)


Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top