Sztárok

Szuperszexi fotók készültek Rubint Rékáról

Rubint Réka három gyerek után, 35 évesen is remek formában van.

Kasza Tibi a SuperTV2-n futó műsorában vendégül látta Rubint Rékát. A műsorvezető akkor döntötte el, hogy fotósorozatot készít Rékáról – írja a Blikk. „Amikor Réka lehuppant mellém a műsorban, kicsit meghökkentem, mert még többet is láttam a csinos idomaiból, mint amennyit szabad lett volna. Rengeteg lányt fotóztam már, akik féltek, takargatták magukat, mert nem voltak megelégedve a testükkel, de Rékának semmi szüksége nem volt erre, ő úgy tökéletes, ahogy van” – mesélte Tibi. Rubint Réka szerint egy fotózás minden nőnek önbizalmat adhat. „Egy fotózás erőt adhat minden nőnek, hiszen látják a végeredményt, és akkor már képesek elhinni, hogy ők is valódi szépségek. Szerencsére elmondhatom, hogy maximálisan elégedett vagyok magammal. Az én munkámban a legfontosabb a hitelesség, és azt hiszem, harmincöt évesen, háromgyerekes édesanyaként nem is nézhetnék ki jobban” – mondta Réka, akit férje nem tudott elkísérni a fotózásra, így az elkészült képek Norbi számára is meglepetés lesznek.

Rubint Rékáról és kislányáról, Laráról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top