Sztárok

Bajban Justin Timberlake házassága?

Megérte a kemény munka, ezt bizonyítják Justin Timberlake zenei díjai. Kérdés persze, hogy a sztár felesége, Jessica Biel is így érzi-e, vagy jobban díjazná, ha a férjével végre családot alapítanának.

Nehéz azon vitatkozni, hogy Justin Timberlake manapság igencsak felkapott sztár. Minap az MTV díjátadójának is ő volt az abszolút győztese, négy szobrot vihetett haza, és a rajongói alig várják, hogy színészként is újra a kamera elé álljon. Gondolhatnánk, hogy butaság lenne éppen most szünetet tartania a sztárnak, amikor így fut a szekér. Van azonban egy kis bökkenő: Timberlake felesége, Jessica Biel. A pár tavaly októberben házasodott, és állítólag a színésznő már nagyon szeretne gyereket, ezért Timberlake időről időre bejelenti, hogy hamarosan egy kis szünetet tart, és munka helyett a magánéletére koncentrál. „Ezt tervezik – idézte a US Weekly a pár egyik ismerősét. – Korábban ezért is szakítottak annyiszor, mert Justin nem volt biztos abban, hogy akar gyereket.
De már készen áll az apaságra.”

Hogy ez mennyire igaz, csak a sztár tudhatja, de az biztos, hogy Timberlake egyáltalán nem úgy viselkedik, mint aki el akarná halasztani a turnéját. A Radaronline egy másik jól tájékozott baráttól úgy tudja, hogy a sztár éppen a fellépései miatt kért még egy kis haladékot a feleségétől.

Megnézem
Összes kép (1)

Azért nem tűnik rózsásnak a helyzet. Biel egyre meggyötörtebbnek látszik a legfrissebb képeken. Az, hogy a pár házassága válságban van, nagyjából a tavalyi esküvőjük óta téma. Néhány havonta megjelenik egy-egy cikk arról, hogy éppen miért valószínű a két sztár válása, ezek pedig többnyire arra hivatkoznak, hogy Timberlake és Biel kapcsolata már a házasságuk előtti öt évben is viharos volt, többször szakítottak is. A rajongói oldalakon, vagy a párról szóló cikkek kapcsán pedig a hozzászólók gyakran megjegyzik: nem is lenne csoda, ha a Timberlake elhagyná ezt az unalmas nőt. Azt inkább valószínűtlennek tartják, hogy Biel bármilyen okból is elválna, hiszen sok ismert ember is úgy gondolja, ez a kapcsolat nagyon is jövedelmező a színésznőnek, aki a saját képességei okán aligha lehetne a legismertebbek között.

Bajban Justin Timberlake házassága?A legjobb barátnő tanácsa
Sokan gondolják úgy, hogy a színésznő leginkább csak Mrs. Timberlake, akinek élete fő célja, hogy megtartsa magának ezt a titulust. Állítólag Biel legjobb barátnője, Jennifer Garner is azt tanácsolta neki, hogy essen teherbe mihamarabb, mert ezzel bebiztosíthatja magát. És Garner, alias Mrs. Ben Affleck, már csak tudja, miről beszél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top