Sztárok

Liptai Claudia: “Nagyon büszke vagyok a páromra”

Néhány hete talált rá újra a szerelem Liptai Claudiára, aki az elmúlt egy évet kislányának és a munkájának szentelte. Most újra boldog 14 évvel fiatalabb párja oldalán.

Liptai Claudia szerelmi vallomásaNapok óta Liptai Claudia szerelmi életéről cikkeznek az újságok. A műsorvezető, aki korábban óvta magánéletét a nyilvánosságtól, tőle szokatlan módon, most meglepő nyíltsággal mesélt fiatal szerelméről. „Minden fajta kozmetikai kezelést felülmúl a szerelem. Ő nagyon tisztelettudó, kedves, biztonságot nyújt az életemhez, és nekem erre volt szükségem, úgyhogy köszönöm szépen, megkaptam” – mesélte csillogó szemmel az Aktív riporterének a Mr. és Mrs. műsorvezetője, aki egy rendezvényen találkozott néhány hete a huszonhat éves Benjáminnal.

„Sokkal érettebb lelkileg, mint én”

A(z) “Szerinted jól döntött Claudia, hogy néhány hét után felvállalta fiatal szerelmét?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Gesztesi Károlytól való válása óta nem volt túl szerencsés a szerelemben. Bár amint megismerte Benjámint, tudta, hogy több lesz köztük barátságnál, a korkülönbség miatt mindketten elgondolkodtak egy pillanatra a folytatáson. „Bennem és benne is felmerült, hogy ő meg tud-e felelni nekem, és én is elgondolkoztam azon, hogy egy 26 éves fiú milyen. De ez tényleg a második találkozásig vagy talán az elsőig tartott, mert ő annyival érettebb lelkileg, mint én. Sokkal erősebb” – árulta el fiatal szerelméről Clau, és hozzátette, tökéletesen nőnek érzi magát 14 évvel fiatalabb kedvese mellett. „Nagyon büszke vagyok rá. Örülök neki, hogy amikor megyünk az utcán, nem engem néznek. Úgyhogy nekem ez nagyon jó. Nő akarok egy férfi mellett lenni, és ő nagyon férfi” – mondta Tilla örökös párja, aki azért vállalta fel máris a kapcsolatot, mert nem szerette volna, hogy egy lesifotó buktassa le őket.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top