Sztárok

Vilmos herceg megerősítette: több gyereket szeretnének

A cambridge-i hercegi pár egyik legközelebbi bizalmasa árulta el, hogy milyen családbővítési tervei vannak Vilmosnak és Katalinnak. A hercegi pár udvartartása megerősítette a hírt.

Fiona Carins a hölgy neve, aki a Daily Mail hétvégi kiadásában beszélt a hercegi párról. Hogy honnan lehet ismerős a hölgy? Nos, ő tervezte és alkotta meg Vilmos és Katalin nyolcemeletes esküvői tortáját, és annyira elégedettek voltak az eredménnyel, hogy most újra Fionát bízták meg, készítse el a kis György herceg keresztelői tortáját. Bár az esemény dátuma még nincs kitűzve, biztosak lehetünk benne, hogy a kis herceget nemsokára keresztvíz alá tartják. A cikk szerint az egyeztetés alkalmával Fionának elárulta a hercegi pár, hogy további két gyermeket szeretnének még. A cukrász és az újságíró is egyeztetett Vilmos herceg udvartartásával, hogy ez az információ lejöhet-e abban az interjúban, amit a cukrászmesterrel készítettek, az udvar pedig nem emelt kifogást, tehát az információ hiteles. Azt persze nem tudni, hogy a következő kis herceg vagy hercegnő mikorra várható, de mindenképpen lesz újabb gyermekük.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top