Sztárok

El akarta dobni magától az életet a Szulejmán terhes Hürreme

Múlt pénteken a Szulejmán sorozat Hürremet alakító Meryem Uzerli bejelentette: kisbabát vár, párja elhagyta, de a gyermeket így is megtartja. Mostanra napvilágra került az interjú folytatása, amiből az is kiderül, hogy a színésznő megpróbálta eldobni magától az életet.

El akarta dobni magától az életet a Szulejmán terhes Hürreme„Megfordult a fejemben az öngyilkosság”

Hosszú hónapokig nem beszélt senkinek az életéről. Beteg lett, és annyira rosszul érezte már magát Törökországban, hogy májusban egyetlen lehetőségnek azt látta, ha visszaköltözik Németországba. Mindezt Ayse Arman török újságírónak mesélte el a színésznő, aki az interjú

Az interjú első részét itt olvashatjátok el

folytatásában újabb titkokról rántotta le a leplet. Meryem akkor még nem tudta, hogy kisbabát vár, és burnout szindrómával kezelték, szigorú orvosi felügyelet alatt állt. A Hürremet alakító színésznő azt sem tagadta, hogy többször is foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata. „Az Antalaya Televizyon díjátadó után a hotelszobámban csak ez járt a fejemben. Törtem-zúztam, olyan voltam, mint egy őrült. Ekkor a gyerekem apja, Can, és én még együtt voltunk. Ő akadályozta meg, hogy leugorjak az erkélyről” – mondta az asszony, majd hozzátette, hogy Can Atesellel az együtt töltött 11 hónapban több volt a rossz, mint a jó.


„Eldöntöttem, hogy megszülöm ezt a babát”

Eleinte csak barátok voltak, aztán a színésznő beleszeretett a férfiba, pedig már akkor is tudta, hogy igencsak könnyedén veszi az életet. „A házasságra ezért soha nem gondoltam, nem is terveztük. Mégis az volt a legrosszabb, hogy Can a szakítás után is összevissza nyilatkozott a nevemben. A szakításunk után jöttem rá, hogy milyen férfit is szerettem én. Magányos voltam Törökországban, olyannyira, hogy egy ilyen emberbe kapaszkodtam bele. Ez pedig csakis az én hibám.”

Levágatta a haját, és visszafestetteaz eredeti hajszínére
Levágatta a haját, és visszatért
az eredeti hajszínéhez

Meryem már Németországban élt, amikor kiderült: kisbabát vár. Volt párja egyfolytában azt mondogatta neki, hogy menjen abortuszra. „Ez nagyon fájt, annak ellenére, hogy már nem voltunk együtt. Can tudta, hogy nem szedhetek fogamzásgátlót, és ezért a védekezési módszerünk nem teljesen biztonságos. Persze ő mondta, hogy bízzak benne, ahogy mindig, és ez történt. Nem terveztük ezt a terhességet. Ő főleg nem, mivel már van egy gyereke. Mindez azonban engem nem érdekelt: eldöntöttem, hogy megszülöm ezt a babát” – mondta Meryem, akinek bár állapota javul, nem tervezi, hogy a közeljövőben visszatér Törökországba. „Bár félek attól, hogy egyedülálló anya leszek, de bízom a jövőben. Számomra most a legfontosabb, hogy képes legyek megbocsátani, mert a negatív energia csak ártana a babának” – zárta le a beszélgetést a Szulejmán Hürreme.

Érdekel, mi lesz a szerdai epizódban? Nézd meg az előzetest!

 

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top