Sztárok

Friss fotók – újra bombázó Katalin hercegné

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Katalin hercegné, fia, György herceg születése óta. Azonban nem hivatalos eseményen kapták lencsevégre, hanem bevásárlás közben.

Míg férje egy hivatalos rendezvényen jelent meg először azután, hogy megszületett fiuk, György herceg, Katalin hercegnét bevásárlás közben kapták lencsevégre. A harmadik számú trónvárományos édesanyja fekete nadrágban és hosszú ujjú, csíkos felsőben, bevásárlókocsit tolva tért be a helyi szupermarketbe, ahonnan jókora csomagokkal távozott. Katalin hercegné, akit György herceg születése alkalmából gyönyörű ajándékkal lepett meg férje, amennyire csak teheti, igyekszik Kate Middleton maradni. Mielőtt hozzáment volna Vilmoshoz, egy egyszerű hétköznapi lány volt, és a mai napig az is maradt. Az alattvalók előszeretettel hasonlítják őt korán elhunyt anyósához, Dianához, aki szintén előszeretettel élte a hétköznapi nők életét.

Megnézem
Összes kép (1)
Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top