Sztárok

Zsiguli, tánc és szerenád – romantikázz úgy, mint a Schobert házaspár

Tizenkét év házasság után is izzik Schoberték szerelme. A fitneszházaspár napi rendszerességgel tudatja rajongóival, mennyire szeretik egymást. Az ő példájukon keresztül most megpróbálunk tippeket adni, hogyan tartsd a megfelelő hőmérsékleten szerelmetek lángját.

1. Bókolj!
„Imádom, hogy mindig vidám és mosolyog! 12 évvel ezelőtt is a mosolyába szerettem bele.” – Nincs is fontosabb annál, mint hogy az évek múlásával újra és újra hozd a kedvesed tudtára, bizony te még mindig szépnek tartod. Így tesz Schobert Norbi is, aki gyakorta áradozik felesége szépségéről a Facebookon.

Norbi és Réka 10 tippje a boldog párkapcsolathoz!

2. Tiszteld!
„Olyan szép a Feleségem! Nekem a legszebb! Tisztelem, hogy korrekten diétázik a dvd forgatására.” – Ki ezért, ki azért, de mindenképp tiszteld választottadat, ahogy teszi ezt Norbi is.

3. Légy romantikus!
„A Szerelmem ma is megsiratott.”
– Előfordulhat, hogy ha hallottad már az Update atyját énekelni, te is sírva fakadtál, csak más okból, mint Réka. Nyugodtan kövesd a romantika hercegének példáját és énekelj, dalolj szerelmednek, még akkor is, ha megrepednek a falak hangszínedtől. Ő minden bizonnyal értékelni fogja!

4. Nevettesd meg!
„…fáj a hasam a nevetéstől… jajjj… meghalok! A férjem humora utánozhatatlan!!!” – Köztudott, hogy a nevetés boldoggá tesz. Norbi pedig igyekszik boldoggá tenni feleségét, bármi áron. Tégy így te is, nyugodtan csinálj bolondot magadból egy benzinkúton, ha szíved választottját ez teszi boldoggá!

5. Lepd meg!
„1974-es Zsigával és az »Életemmel«, Rékával! Tőle kaptam a 10. házassági évfordulónkra ezt a gyönyörű állapotban lévő autót!”
– Bizony, nem akármilyen ajándékot adott Réka az ő Norbijának. Akár egy csokor virág, akár egy felújított régi verda, a meglepetéseknek mindenki örül.

6. Légy figyelmes!
„A Szerelmem, függetlenül attól, hogy nem otthon vagyunk, ágyba hozta a kávémat.” – Norbi egy igazi lovag! Ha te is a tenyereden hordozod a kedvesedet, úgy fog szeretni, mint Réka Norbit, és ezt nem is fél majd világgá kürtölni!

Norbi és Réka 10 tippje a boldog párkapcsolathoz!


7.
Szökjetek meg!

„Ma este autóba ültünk, és irány a »bakancslistánk« következő állomása, Dél-Spanyolország.”
– Réka és Norbi megtalálták a hosszú, boldog házasság titkát. Bizonyos időközönként te is szöktesd meg szíved választottját a szürke hétköznapok elől. Bár Réka és Norbi imádják gyermekeiket, néha kettesben bújnak el a világ elől, hogy fenntartsák szerelmük tüzét.

Norbi és Réka 10 tippje a boldog párkapcsolathoz!


8. Csókolózzatok!

Akárcsak a nevetés, a csók is boldogsághormont szabadít fel, és Norbi legnagyobb örömére, állítólag még fogyaszt is!

Norbi és Réka 10 tippje a boldog párkapcsolathoz!


9. Tudasd, hogy szereted!

„Imádom! A Szerelmem, a Társam, a LEGFONTOSABB ember az életemben!” – A nap bármely szakának bármely percében tudasd életed párjával, hogy ő a legfontosabb. Ha még világgá is kürtölöd, na, az az igazi! Norbi és Réka is napján többször vallanak egymásnak szerelmet a világhálón keresztül, amiből mindenki láthatja, mennyire boldog is együtt az egészséges életmód két legelhivatottabb híve.

Norbi és Réka 10 tippje a boldog párkapcsolathoz!

Fotó és videó: Rubint Réka hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top