Sztárok

Tüntetés Alföldi Róbert darabja ellen

Tüntetést szerveznek az Alföldi Róbert rendezte István, a király darab ellen. Az alkotók nem törődnek a fenyegetésekkel.

 

A(z) “Szerinted tényleg nagy lesz a káosz a rockopera bemutatóján?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem hiszem!

Az István, a király rockopera körül kirobbant botrány tovább gyűrűzik. A rendőrség engedélyt adott az Alföldi Róbert rendezte darab elleni tüntetésre, így az augusztus 30-i előadáson – ami a Papp László Budapest Sportarénánál lesz – a szervezők komoly felfordulásra számíthatnak – írja a Bors. „2013. augusztus 30. napra egy csoport és egy magánszemély jelentett be rendezvényt, amely a gyülekezési törvény hatálya alá tartozik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a bejelentést tudomásul vette” – írta a Borsnak a BRFK. Azt nem sikerült kiderítenie a lapnak, hogy mekkora tömegre lehet számítani, de azt igen, hogy készülnek a rendezvény biztosítására. „A fellépők és a nézők védelme nem a rendőrség feladata, azonban amennyiben a rendőrség bármilyen hatáskörébe tartozó jogsértést vagy bűncselekményt észlel, megteszi a szükséges lépéseket” – áll a lapnak írt levélben. Eközben tüntetés várható a darab és Alföldi Róbert mellett is. Ugyanabban az időpontban, ugyanott.

Tüntetés Alföldi Róbert darabja ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top