Sztárok

Exkluzív interjú: Jennifer Anistonnal játszottunk – videó

A hasát jól eltakaró fekete blézerben és farmerben fogad Berlinben, és mivel öt percet kaptam vele, játékra invitálom. Szavakat mondok neki új filmjével és karrierjével kapcsolatban, ő pedig rávágja, ami eszébe jut róluk.

No personal questions”, vagyis „Csak semmi személyes kérdés” – indít szigorúan Aniston egyébként kedves asszisztensnője, mielőtt belépnék a színésznőhöz a Hotel De Rome luxusszálló egyik tévéstúdióvá alakított lakosztályába. A feszültség szinte tapintható a levegőben, és ez alatt nem csak a saját pulzusszámomat értem. Előttem egy magas, jó kiállású német kolléga egy csokornyi rózsával várja az ajtóban, hogy sorra kerülhessen. A keze jól láthatóan remeg. Aztán én jövök. Öt percem van, amiből igyekszem a lehető legtöbbet kihozni. Egy gyors kézfogás után játékra invitálom Jennifer Anistont. Mondok egy szót, ő pedig gyorsan rávágja, ami az eszébe jut róla. Láthatóan örül a dolognak „I love short answers” – vágja rá. Mivel új, korhatáros vígjátékában, a Családi üzelmekben egy drogcsempész sztriptíztáncosnőt játszik, aki egy tinédzser srácot tanít csókolózni, így néhány téma adja magát. Ezen felül megemlítem neki a Jennifer Aniston-hasonmások versenyét, amiről a Másnaposok sztárjaival is beszélgettem, szóba kerülnek a példaképei, céljai, a kedvenc sorozatai és az is, melyik döntését bánta meg legjobban a karrierje során. Mivel a Nők Lapja Café olvasóit leginkább a Jóbarátok érdekelte, így a sorozat jövőjéről és főcímdaláról is beszélgettünk, ráadásul az interjúból az is kiderül, milyen érzés lehet Jennifer Anistonnal csókolózni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top