Sztárok

Divatot teremtett Ördög Nóra – galéria

Ezúttal nem új frizurájával indította el az őrületet, hanem a kislányáról, pontosabban Mici lábáról készült fotóval teremtett divatot.

Akár bevalljuk, akár nem, a hírességek gyerekeire kíváncsiak vagyunk. És mivel minden baba cuki, ezért mosollyal az arcunkon nézzük végig az első fotókat kedvenc sztárunk gyermekéről. Vannak azonban, akik nem engednek a csábításnak és nem tárják a világ elé újszülöttjük képeit. Így van ezzel Ördög Nóra is, akinek kislánya születésénél már csak az első babafotókat várjuk jobban. Ő azonban egyelőre még nem látta elérkezettnek az időt arra, hogy megmutassa Nánási Micit, de azért egy kis részletet láthatunk a kislányból. Az első nyilvánosságra került fotó pedig új divathullámot indított el a sztárok körében, és mostanra jó néhány hírességünk babalábbal árasztotta el az internetet. Az RTL Klub műsorvezetője – aki szülése óta teljesen megújult – után az egykori szépségkirálynő, Kaldau-Polgár Kriszta mutatta meg kisfia lábacskáját, de a frissen ikreket szült énekesnő, Kozma Orsi és az egykori valóságshow-szereplő Szögeczki Ági is csecsemőik picinyke kis lábaival tudatták a világgal, hogy megérkeztek a kis jövevények. Hogy a pasik se maradjanak le, a VV Béciből Young-G-vé avanzsált rapper is közzétette a néhány perces kislánya talpacskáiról készült fotókat.

Megnézem
Összes kép (1)

Fotók: VV Béci Facebook, Philips AVENT Magyarország Facebook csoport, Nánási Pál, Debreceni Zita, Kozma Orsi hivatalos Facebook-oldala

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top