Sztárok

Vilmos herceg: “A fiam nagyon hangos, de piszkosul jóképű” – galéria

Először jelent meg nyilvános eseményen György herceg születése óta Vilmos. Az ifjú apuka büszkén dicsekedett a kisherceggel.

Az észak-walesi Anglesey-ben járt Vilmos herceg, a minden évben megrendezett mezőgazdasági kiállítás díszvendégeként. A trónörökös kissé fáradtnak tűnt, ám ennek okát is elárulta: „Az igazat megvallva, azt gondoltam, hogy a Snowdoniában végzett kutató-mentő munka mind fizikailag és mentálisan megterhelő volt, azonban egy háromhetes csöppség felügyelete sokkal nagyobb kihívás. György nagyon hangos, de piszkosul jóképű” – viccelődött az ifjú apuka, aki feleségével 2010 januárjától élt a szigeten, hisz ide kötötte munkája a Brit Királyi Légierő kutató-mentő egységének pilótájaként. „Ez a sziget volt az első közös otthonunk, és örökre egy hihetetlenül fontos hely lesz számunkra. Katalin és én alig várjuk, hogy újra és újra visszatérhessünk oda, most már mint egy igazi család” – árulta el Vilmos herceg, aki nemrégiben gyönyörű ajándékkal lepte meg feleségét fiúk születése alkalmából.

Megnézem
Összes kép (1)

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top