Sztárok

Veszélyben volt a magyar énekes élete

Majdnem tragédiával végződött Varga Viktor családi nyaralása.

Veszélyben volt a magyar énekes életeHa Varga Viktorról van szó, akkor egész biztos, hogy nem hétköznapi történet kapcsán merül fel a neve. Volt már, hogy megverték, de nemrég még egy autó is elütötte, most pedig kis híján életével fizetett egy izgalmasnak induló kaland miatt. A Csillag születikben feltűnt énekes családjával utazott Horvátországba pihenni. Míg mások a nyaralás alatt inkább a teljes ellátás kényelmét élvezik, addig a Varga család inkább magának vadássza le az aznapi betevőt. „Édesapámmal kieveztünk a nyílt tengerre egy kajakkal és egy szörffel. A célunk pedig a szemközti kilométerekre lévő sziget meghódítása volt, és hogy a családnak élelmet biztosítsunk, (vadászat). Odaérni annyira nem is volt nehéz, azonban ami utána következett, azt akkor még el sem tudtuk képzelni… Békésen kikötöttük a hajókat, majd elkezdtünk búvárkodni, fekete kagylótelepek után kutatni. Fél óra jeges úszás után meg is lett a tengeri gyümölcs, amit puszta kézzel több sebből vérezve össze is gyűjtöttünk. Ám arra egyikünk sem számított, hogy visszajutni már nem fogunk tudni” – sokkolta rajongóit közösségi oldalán a pucérkodó énekes, aki édesapjával együtt viharba került a nyílt vízen és hiába eveztek, hajóik egyre csak sodródtak.

Végül egy kis szigeten sikerült kikötniük, ahol órákat töltöttek, mire jött a segítség. Ráadásul egy másik szerencsétlenül járt férfit is kimentettek a háborgó tengerből. „Gondoltuk, baj nem lesz, valahogy tüzet rakunk és ott alszunk. Ekkor jetskisek tűntek fel, akik felajánlották, egyesével hazavisznek minket, a csónakokat meg elhúzzák. Így is lett, megmenekültünk! A Robinson család második kalandját élte Croatiaban! Tanulság: Ne ess pánikba, az élet úgyis megoldja! Felejthetetlen Apafia kalandok!” – osztotta meg a történetet Viktor, aki az év végén barátnőjével Indiába utazik, hogy nomád körülmények között szakadhassanak el a materiális világtól. Kíváncsian várjuk, mit tartogat számukra az izgalmas ország.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top