Sztárok

Ezerrel pörög a Barátok közt várandós sztárja

Peller Anna alig várja, hogy megszülessen első gyermeke, de addig sem tétlenkedik.

Peller Anna terhessége ötödik hónapjában jár. A színésznő az első gyermekét decemberre várja, és valóságos energiabombának érzi magát – írja a Bors. „Ezerrel pörgök. Szinkronizálok, fellépésekre járok, és ha minden jól megy, akkor novemberig még Oda Mea szerepét is el tudom játszani a Ghostban” – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, hogy nagyon figyel arra, hogy egészségesen étkezzen, és esténként futógépen gyalogol, mert nem szeretne megint súlyproblémákkal küzdeni.
A lap információi szerint a szülők nagyon babonásak, ezért még nem vettek a picinek babaholmikat, de Anna húga már túl van az első darabok megvásárlásán. „Ugyan minden jel arra mutat, hogy nekünk kislányunk lesz – Miki ezt meg is álmodta –, de a húgom uniszex színekben vásárolt, így listát írt arról, hogy miket kapunk tőlük” – mesélte a boldog kismama. A leendő szülőknek még nem sikerült eldönteniük, hogy mi legyen születendő gyermekük neve.

Ezerrel pörög a várandós Peller Anna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top