Sztárok

Miamiból a francia Riviérára ugrott át Győzike lánya

Az egykori showman azt állítja, lánya a saját pénzéből fizeti a luxusutakat.

Miamiból a francia Riviérára ugrott át Győzike lányaAhogy arról már korábban is beszámoltunk, Győzike lánya Miamiban vesz részt egy nyelvtanfolyamon. A lány a képek tanúsága szerint jól érzi magát a francia Riviérán is, ahova azért utazott, hogy az angol mellett a  francia nyelvet is gyakorolja. A Blikk információi szerint az egy hónapos kurzus legalább kétmillió forintjába kerül. „Evelin iskolájának több kirendeltsége is van, Nizzába az osztálytársaival utazott, hogy megírjanak egy dolgozatot, és franciául tanuljanak. Onnan pedig Monacóba mentek, de oda is tanulás céljából. Nagyon nemes iskolába jár” – magyarázta Győzike a lapnak. Szerinte egy szülőnek kötelessége támogatni gyerekét, és mélységesen felháborítja, hogy az emberek többsége ócsárolja azért, mert milliókat költ lánya taníttatására.

Bár akadnak olyan szülők, akik egyetértenek azzal, hogy a gyermek tanulását támogatni kell, de tény, hogy ilyen luxuskörülmények között csak kevés magyar tizenéves fejlesztheti nyelvtudását. Felmerül a kérdés, hogy miből finanszírozzák az utat. „Evelin önálló, tizenkilenc éves lány, korábban vagyonosodási vizsgálaton is volt, ahol mindent tisztának találtak. Van külön élete és pénze, emellett kitűnő tanuló” – nyilatkozta az egykori showman, aki hozzátette, hogy a lány a keresztapjától és nagymamájától is kap pénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top