Sztárok

Harry herceg lánykérésre készül

Szafaritúrára indul Harry herceg és barátnője. A brit sajtó szerint Harry hasonlóra készül, mint testvére 2010-ben, aki egy ilyen úton kérte meg Katalin kezét.

Károly herceg 29 éves fia és a 24 esztendős Cressida Bonas 2011 júliusától randevúznak, és a lapok közeli barátokra hivatkozva arról számolnak be, hogy ez az utazás emelheti magasabb szintre a kapcsolatukat. Lánykérésről pletykálnak. Lehet, hogy a herceg, látván Vilmos boldogságát, kedvet kapott a házassághoz…

Harry csütörtökön érkezett meg Luandába, ahol egy jótékonysági eseményen vett részt, és az aknamentesítés fontosságára hívták fel a figyelmet. A Daily Mirror értesülése szerint néhány napon belül – amikor a herceg eleget tesz a hivatali kötelezettségeinek – csatlakozik hozzá barátnője, valamint két unokatestvére, Beatrice és Eugénia hercegnő. Egy hasonló szafarin, Kenyában kérte meg Katalin kezét Vilmos, így nem csoda, hogy most mindenki egy legalább ennyire boldog bejelentés hírét várja.

Harry herceg lánykérésre készül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top