Sztárok

Így lett apa egy hét alatt Simon Cowell

Házasságtörés, fancsali képű kispapa, pénzéhes kismama. Lassan nagyobb felhajtás övezi a médiamogul és szeretője házasságtöréséből fogant gyermeket, mint Katalin és Vilmos herceg trónvárományos első gyermekét. Összefoglaljuk Simon Cowell egy hetét – avagy hogyan lett apuka a szoknyapecérből, aki soha nem akart gyereket.

Július 31., szerda
Felebarátod házastársát ne kívánd!

A világsajtó legnagyobb megdöbbenésére kiderül: Cowell apa lesz. Bár általában az emberek nagy része örömmel fogadja ezt a hírt, az X-Factor atyja esetében azonban kínos bökkenő, hogy gyermekének anyja az egyik közeli barátjának a felesége. Lauren Silverman házassága állítólag már egy éve zátonyra futott, és csak azután kezdett viszonyba férje, a kaszinófőnök Andrew Silverman jó barátjával. Már ezen a napon nyilvánosságra kerültek azok a bizarr fotók, amelyeken Lauren érzékien túr Cowell hajába, miközben férje mellette ül.

Cowell, a férj és a feleség - aki nem a férjét simogatja...
Cowell, a férj és a feleség (aki nem a férjét simogatja…)

 

A(z) “Boldog pár Cowell és a gyerek anyukája?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Esélytelen

Augusztus 1., csütörtök
A válás oka: Simon Cowell

Cowell mama, fiával ellentétben, majd kicsattan a boldogságtól. „Hivatalosan nem tudok semmit, de ha igaz a hír, akkor én vagyok a legboldogabb!” – nyilatkozta a 87 éves Julie. Kevésbé lelkesen fogadta a hírt Cowell egyik háremhölgye – merthogy így nevezik a médiamogul exbarátnőit –, egyben korábbi menyasszonya, Sinitta, aki zokogásban tört ki. Azonban nemcsak ő, de a hárem többi tagja, Mezghan Husseiny, Terry Seymour, Jackie St Claire sem voltak elragadtatva egykori szeretőjük hirtelen jött apaságától, ám támogatásukról biztatták a szoknyapecér agglegényt. Eközben a megcsalt férj beadta a válókeresetet, amibe beleíratta Cowell nevét is, mondván, támogassa ő a hűtlen asszonykát. Cowell eközben attól fél, szponzorai elpártolnak tőle a botrány miatt. Andrew Silverman egyébként kegyetlen és embertelen teremtményként beszél feleségéről, ugyanakkor Cowellnek megbocsájt. Képzavar. Lauren mostanra új becenevet kapott a világsajtótól, ő lett az „hozományvadász”, miután kijelentette, hogy házasságot és egy saját valóságshow-t akar a mentortól, aki soha nem akart apa lenni.

Az asszony állítólag a 11. hétben jár, már vásárolgatja a játékokat
Az asszony állítólag a 11. hétben jár, már vásárolgatja a játékokat

Augusztus 2., péntek
„Nem olvastam a mai újságokat. Lemaradtam valamiről?”

„Simon és Lauren együtt vannak és nagyon boldogok. Simon gondoskodni fog a gyerekről, habár házasságot nem tervez” – nyilatkozta a DailyMailnek egy közeli barát, ám Cowell első nyilvános szereplése a botrány kipattanása óta valahogy mégsem egy boldog kispapa látszatát keltette. Az X-Factor kapcsán tartott sajtótájékoztatón villámokat szórtak szemei arra az újságíróra, aki gratulált a baba érkezéséhez, majd árulkodóan csak ennyit reagált: „Nem olvastam a mai újságokat. Lemaradtam valamiről?” Eközben egyre több helyen írnak arról, hogy Lauren Silverman mindössze csak egy számító, felkapaszkodott nő, aki kihasználta a brit fenegyereket.

A kedves nézés a kíváncsi újságíróknak szólt
A kedves nézés a kíváncsi újságíróknak szólt

Augusztus 3., szombat
„Nem lehet öt Gucci-táskával pótolni egy férfi közelségét”

Az érintett felek továbbra sem nyilatkoznak, azonban Lauren családja besokallt a vádaskodásoktól. Mostohaapja megvédi nevelt lányát: „Lauren régóta magányosan élt. Nem karolhatsz bele egy hitelkártyába, ha el szeretnél menni vacsorázni. Azért csalta meg a férjét, mert nem lehet öt Gucci-táskával pótolni egy férfi közelségét” – nyilatkozta Stewart Eisenberg felháborodottan. Lassan napi coelhói magaslatokban járunk.
A pellengérre állított asszony ügyvédje e-mailben üzent a sajtónak: „Az önök állításai a történtekkel kapcsolatban helytelenek és pontatlanok.” Eközben egyik közeli barátja elárulja a TMZ-nek, hogy a nő azért kezdett viszonyt a mentorral, mert férje folyton utazott és mindenféle nőkkel töltötte az idejét.

Címlapok
Címlapok

Augusztus 4., vasárnap
A pénzzel nem lesz gond

Az egykori mentortársával, Danii Minogue-gal is összeboronált Simon Cowell ugyan eddig nem nyilatkozott a botránnyal kapcsolatosan, közeli ismerősök azt állították, hogy ő és szeretője együtt vannak és boldogok. Ám ennek ellentmond a DailyMail vezető híre, miszerint Cowell 6 héttel ezelőtt dobta az asszonyt, de a gyerekről gondoskodni fog. 21 éves koráig évi 3 millió fonttal (több mint 1 milliárd forinttal) támogatja majd a csemetét, azonban esze ágában sincs elvenni a nőt. Még ugyanezen a napon Cowellt Las Vegasban kapják lencsevégre, ahol mintha mi sem történt volna, bulizza végig a One Direction koncertjét.

Asszonykája helyett One direction koncertre ment
Nem látogatta meg asszonykáját, helyett One Direction-koncertre ment

Augusztus 5., hétfő
Sárdobálás

Kezdődik a sárdobálás. Lauren családja azt állítja, Andrew sem ártatlan a házasság megromlásában. „Ha a válás eldurvulna, Lauren is tud mindent Andrew-ról, ő sem egy angyal” – fecsegte ki a család közeli ismerőse. A pletykák szerint Cowell győzködi szeretőjét, hogy egyezzen meg férjével, hisz ő jóval nagyobb összeggel fogja támogatni, mint amennyit jövendőbeli volt férjétől fog kapni. Félreértés ne essék, Cowell nem a saját pénze ellensége, azonban mihamarabb szeretné a szőnyeg alá söpörni ezt a kínos esetet.

Augusztus 6. kedd
Lelki dráma

A friss hírek szerint Cowell augusztus 13-án vitte volna el hajójához X-factoros mentortársait, a körülményekre való tekintettel azonban a médiaguru úgy döntött, nem kíváncsi senkire, és eltolta a dátumot. „Személyesen hívott fel mindenkit és kért elnézést, de egyelőre képtelen a munkára koncentrálni” – árulta el a Daily Starnak egy bennfentes.

Hazazavarta kollégáit
Hazazavarta kollégáit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top