Hoppá! Gáspárék hatodszor házasodtak össze

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hatodszorra is feleségül vette a showman Beát. Az asszony egy fekete-fehér ruhában állt az oltár elé.
2013. 08. 06. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Gáspár Győző és Bea egy újabb esküvővel ünnepelték a 20. házassági évfordulójukat – írja a Blikk. „Most hatodszor vettem el Beát, Magyarországon ilyet még senki nem csinált. Büszke vagyok arra, hogy míg más közszereplők nem tartanak ki a párjuk mellett, addig mi már húsz éve ugyanaz az ember mellett fekszünk és kelünk mindennap” – mondta a Blikknek Gáspár Győző. Az esküvőn nem volt nagy felhajtás, a pár két barátjával és kislányukkal, Virággal ünnepelték meg a nagy eseményt. A házaspár először 1993-ban házasodott össze Salgótarjánban, hat évvel később Jordániában, 2003-ban a Mátyás-templomban erősítették meg a kettőjük közti köteléket. 2005-ben Kubában, 2008-ban a Siófokon rendezték a szertartást, most pedig a sziráki kastélyban mondták ki ismét a boldogító igent. Győzike a Borsnak azt is elárulta, hogy a gyűrűt egyedileg csináltatta Bea ruhájához. „Egyáltalán nem akartunk nagy csinnadrattát rendezni, ezért csak a tanúk és Virág voltak ott velünk. Virág nagyon örül neki, hogy az ő szülei ilyen hosszú idő után is együtt maradtak.."- mondta Gáspárné.

Felidézné a Gáspár esküvőket? Íme a képek:
  Címkék: RTL Klub Győzike
  Olvass tovább

  Hozzászólások

  zagora 2013-08-06 12:33

  Győzike úgy hülye, ahogy van. Tehetségtelen, beképzelt, semmire való, ennyi. Ha a két kezével kellene megkeresni a hamira valót, már rég éhen haltak volna a kiccaládjával együtt. Bocsi, de sajnos ez az igazság.

  Ria4545 2013-08-06 11:12

  Ha egy nőt megaláznak, megcsalnak, mint Bejjjja asszonyságot, igen sok pénz lehet a háznál, ha hatodszorra is azt választja, aki ilyen aljas.... a másik dolog... NINCSEN TÖRVÉNY MAGYARORSZÁGON ARRA, HOGY AZ ADÓCSALÓ MEGKAPJA MÉLTÓ BÜNTETÉSÉT??? Irritálják az embereket ezekről az ADÓCSALÓKRÓL megjelent cikkek, a lánya Miamiban nyelvet tanul /első hír az volt, hogy diplomata iskolába jár... ha, ha, ha... röhögni kell!!!/ aztán Virdzsikének a bérmálása, vagy mi az ördög, most az esküvő... több millió Ft és a NAV hol a francban van? EBBEN AZ ORSZÁGBAN AZOK ÉLNEK JÓL, TEHETNEK MEG TÖRVÉNYTELEN DOLGOKAT, AKI LOP, CSAL, HAZUDIK... /tisztelet a kivételnek/ EZEK ELLEN TÖRVÉNY NINCS!!! GYALÁZAT!!!

  Bloodyfox 2013-08-06 09:49

  Gondolom az újabb eskűvő anyagiját rézkábel csupaszításból keresték meg!

  felicienne 2013-08-06 08:44

  Ez az egesz Gyozike-cirkusz csak a NAV tehetetlenseget igazolja. :-(

  gerdamama 2013-08-06 08:07

  Biztosan az APEH elnöke volt a tanú.

   

  Az is lehet, hogy egyenesen az adótanácsadójuk javasolta az újabb lagzit. Azt a pénzt, amit elbuliznak, már nem lehet elvenni tőlük. Majd egyszer, ha felébred valamelyik tökfej a hivatalban, és eszébe jut, hogy el kellene már kezdeni a tartozás bevasalását a Gáspár családtól. 

  gabordiak46 2013-08-06 07:26

  Ez nem normális alak,még az sem aki hagyja a kitudja honnan eredő millióival dicsekedni.

  Nők Lapja Cafe 2013-08-06 07:26

  Hatodszorra is feleségül vette a showman Beát. Az asszony egy fekete-fehér ruhában állt az oltár elé.

  Nők Lapja Café: Hoppá! Gáspárék hatodszor házasodtak össze