Sztárok

Kettesben nyaralt párjával Szinetár Dóra

Esküvőn is énekelt volt férjével, nyaralt kettesben új párjával és a családjával is... mozgalmas nyár áll Szinetár Dóra mögött.

Dolgos nyár volt az idei Szinetár Dóra életében. A színésznő válása után alig beszélt a sajtó munkatársainak, most azonban nemcsak munkájáról, de új párkapcsolatáról is elárult egy-két titkot. „Voltunk már nyaralni kettesben a kedvesemmel is, sokasban a gyerekekkel, és még megyünk is hosszabb-rövidebb időre mindenféle felállásban. Próbáljuk a munkát összekötni a nyaralással, ha valamelyikünk például vidéken dolgozik, lemegyünk együtt a gyerekekkel, és kihasználjuk az együtt tölthető szabadidőt…” – ecsetelte a Blikknek Szinetár. Az énekesnő hozzátette, hogy még most is számos esküvőre hívják fellépni, külön és volt férjével, Bereczki Zoltánnal is. „Nem gondoltam volna, hogy a szétválásunk után ilyen eseményeken fogunk még szerepelni. Fellépünk a Mámoros dallamok című koncertünkkel Balatonfüreden, és készülünk a Máté Péter, Cserháti Zsuzsa emlékkoncertre is. Egy casting során pedig bekerültem a Dra­cula című sorozatba, amelyben ugyan egy kisebb karaktert alakítottam, de nagy élmény volt megnézni, hogyan forgatnak filmet az amerikaiak” – folytatta a színésznő, akinek nemrégiben közös lemeze jelent meg az édesanyával. 

Kettesben nyaralt párjával Szinetár Dóra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top