Sztárok

A sors furcsa játékot űz Rékasi Károllyal

Két hónappal ezelőtt közösen kiadott közleményben jelentette be Rékasi Károly és Détár Enikő, hogy 28 évig tartó házasságuk véget ért. A sors fintora, hogy Bartha Zsolt is épp válni készül.
Klippremier a Nők Lapja Cafén – Katt!

Mint mindig, most is kérdőjeleket hagyva ment nyári szünetre a Barátok közt stábja. 
Zsófi, miután végre kilépett a rémálommá vált házasságából, Miklós oldalán talált vigaszt. A Fókuszban a szereplők nyilatkoztak a történet lehetséges alakulásáról, és mindegyik közül talán éppen Rékasi Károly nyilatkozata volt a legérdekesebb… „Amikor meglátjuk, hogy a számunkra egyébként fontos ember másutt, mással találja meg a boldogságot, az örömöt, én azt gondolom, akkor szakítódik ki igazándiból mélyen és visszavonhatatlanul a gondolatunkból, a testünkből, az érzéseinkből. Hát ezért lesz ez különösen fontos, érdekes, sarkalatos pillanat Bartha életében és a sorozat életében” – nyilatkozta Rékasi, aki 28 év után ült újra kétkerekűre, hogy egy motoros túrára indulva tegye tisztába új életét.

Détár Enikő és Rékasi Károly házassága képekben

Megnézem
Összes kép (1)

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top