Sztárok

Ilyen lesz Zámbó Krisztián esküvője

Az énekes világraszóló ceremóniát tervez kedvesével. Az esküvő időpontját ugyan még nem tűzték ki, ám annyi már bizonyos, felejthetetlen lagzira készülnek Zámbóék.

Hetedhét országra szóló esküvőről álmodozik Zámbó Krisztián és 11 évvel fiatalabb párja, Takács Zsuzsi – írja a Blikk. Az énekes és párja – akiről nemrégen szexi fotósorozat készült – még nem tűzte ki az esküvő időpontját, de arról már határozott elképzeléseik vannak, hogyan akarják kimondani a boldogító igent. „Világraszóló lagzit akarok! Azt akarom, hogy az felejthetetlen legyen. Biztos elhívok pár országszerte ismert énekest is” – árulta el az X-Faktor sztárja, akinek az életéről film készül. A templomot már kinézte: Veszprémben egy görög katolikus templomban lenne a szertartás az énekes tervei szerint, a lagzi helyszíneként pedig felmerült a Margitsziget, ahol egy nagy, sátoros, szabadtéri banzájt tartanának mintegy 500 vendéggel. „Én magam akarom megszervezni az egészet, nem fogadok esküvőszervezőt, mert határozott elképzeléseim vannak arról, mit és hogyan szeretnék. A ruhámat is én fogom tervezni” – mondta Krisztián kedvese, a 22 éves Zsuzsi. A fiatalok egyelőre nem idegeskednek az esküvői költségek miatt.

Ilyen lesz Zámbó Krisztián esküvője

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top