Sztárok

Súlyos gondok Vilmos herceg családjában

Egyre betegebb II. Erzsébet férje, Fülöp herceg. Internetes pletykák szerint ezért elhalasztják Vilmos fiának a hivatalos fotózását.

Súlyos gondok Vilmos herceg családjábanWaity Katie – Várakozó Katika. Ez volt a beceneve Katalin hercegnének, amikor arra várt, hogy Vilmos herceg megkérje a kezét. De ez név most is illik rá, a várakozás lassan összekapcsolódik a személyével: egy hete arra vártunk, hogy megszüljön, aztán hogy megmutassa a babájukat, majd arra, hogy kiderüljön a pici neve. Most pedig a legfrissebb hivatalos családi képeket várjuk.

Megható – Így emlékezett meg Vilmos és Katalin Dianáról

Erre azonban még várhatunk, a királyi család ugyanis a hétvégén szétszéledt: a királynő Skóciába, a Balmoral-kastélyba utazott két hónapos vakációjára, Vilmos és családja Katalin szüleinél lakik, 90 kilométerre Londontól, Károly és Kamilla Windsorban maradtak, a 92 éves Fülöp herceg pedig a kelet-angliai Sandringham-kastélyban lábadozik hasi műtétje óta. Ő az egyetlen, aki még nem is látta a kis György herceget. A hírek szerint nincs jó kondícióban, nem szerezte még vissza erejét, így aztán feleségéhez is csak augusztus közepén csatlakozhat – legalábbis ez a terv. Amennyiben azonban Fülöp herceg állapota nem javul, úgy a kis György herceg első hivatalos családi fotózását is tolni kell – erről már a királyi család életével foglalkozó egyik Facebook-csoport számolt be.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top