Sztárok

Az első fotó: hazavitték a trónörököst

Alig 24 órával a szülés után Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyermekük elhagyta a St. Mary kórházat. Egyelőre nem tudjuk a "Cambridge baba" nevét, ám szülei szerint egészséges és csodaszép kisfiú. Nézzétek meg az első fotókat és videót a piciről!

20:15
Vilmos herceg az újságíróknak elmondta, hogy ő cserélte ki az első pelenkát, szerinte a fia Katalinra hasonlít, és még nem találták ki, hogy mi legyen a neve. Az autót, amivel elhajtottak otthonukba, Vilmos herceg vezette, a hátsó ülésen pedig Katalin hercegné vigyázott fiára abban a gyerekülésben, amit délelőtt vittek be nekik.
(fotó: Twitter, CNN, BBC, ABC)

Megnézem
Összes kép (1)

 Ez történt július 22-én – Így született a trónörökös. Összefoglaló!

19:29
A kórház dolgozói már az ajtónál várják Vilmost és családját.

Vilmos herceg: „Ennél boldogabbak nem is lehetnénk”

A meglepetés erejével hatott, hogy 18:28-kor Károly herceg és Kamilla hercegné megjelent a kórháznál. A büszke nagypapa 30 percet töltött a kórházban. Távozásakor az újságírókat nyugalomra intette. Egyre bizonyosabb, hogy Vilmos és családja, már ma este elhagyja a klinikát.

Vilmos herceg: „Ennél boldogabbak nem is lehetnénk”
Vilmos herceg: „Ennél boldogabbak nem is lehetnénk”

17:23
Továbbra sem tudni pontosan, hogy még ma este, vagy csak szerdán reggel indulnak haza Vilmosék. Addig is nézze meg milyen volt a kisgyerek herceg és hercegné.

Vilmos herceg: „Ennél boldogabbak nem is lehetnénk”


17:10
Egy órát töltöttek az unokájukkal a Middleton szülők. A nagymama szűkszavúan, de mosolyogva annyit közölt a sajtóval, hogy a kisfiú egyszerűen csodálatos, és ő illetve Katalin is jól vannak.

Vilmos herceg: „Ennél boldogabbak nem is lehetnénk”


16:05

Katalin hercegné szülei mosolyogva érkeztek meg a kórház bejáratához. Ők az első “hivatalos” látogatók.

Megnézem
Összes kép (1)

15:55
Néhány perc és a Middleton szülők megérkeznek a St. Mary kórházhoz. Katalin szülei először találkoznak az unokájukkal.

15:45
Nem akarunk senkit befolyásolni, de a Nők Lapja Café olvasói szerint – a szavazás eddigi állása alapján – az Edward nevet kellene adni a kisbabának. Szoros a mezőny, tessék szavazni!

15:02
A jövendő uralkodó érkezését 41 ágyúlövéssel üdvözölték a londoni Green Parkban, és 62 ágyúlövés hallatszik a Tower erődjétől.

Vilmos herceg: „Ennél boldogabbak nem is lehetnénk” – videó

14:25
Legkorábban este 7:30-kor láthatjuk meg először a királyi babát – írja a The Sun. Addig nézegesse, hogyan vitték haza, ugyanebből a kórházból Vilmost a szülei 1982-ben.

Megnézem
Összes kép (1)

13:52
A Daily Mail grafikusai szerint így fog kinézni a britek jövendő királya. Szerintünk olyan, mintha most lépett volna ki a “Royal Kids On The Block” bandából.

Vilmos herceg: „Ennél boldogabbak nem is lehetnénk” – videó
A(z) “Mi lesz a kisfiú neve?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Edward

13:35
Napok is eltelhetnek mire kiderül, hogy milyen nevet kap szüleitől az ifjú trónörökös. Szerinted melyik lesz a befutó?

13:10

Vilmos és Kate személyes üzenete: “Szeretnénk megköszönni a kórház egész személyzetének a segítő fáradozást, amiben mindhárman részesültünk. Tudjuk, hogy ez nem volt könnyű időszak senkinek, így köszönjük a betegeknek és a látogatóknak is a megértést” – tette közzé a BBC. Vilmos herceg reggel azt nyilatkozta: “Ennél boldogabbak nem is lehetnénk.” Nem hivatalos hírek szerint kedd este, vagy szerda reggel mehet haza a kórházból anya és gyermeke.

12:45
Szakad az eső a londoni St. Mary kórház előtt, ahol mindenki azt várja, hogy megjelenjen Katalin, Vilmos és az újszülött.

Vilmos herceg: „Ennél boldogabbak nem is lehetnénk” – videó

 

52 éves nagymama lenne Lady Diana – részletek
Királyi bébi: beindult a mémgyártás

12:30
Nem csak Katalin hercegné szült hétfőn. Életet adott második gyermekének tegnap Penelope Cruz és Hillary Scott is.  Közben a fogadóirodákban már arra is fogadhatunk, hogy kik lesznek a trónörökös keresztszülei. Jelenleg Pippa Middleton és Harry herceg a befutó.

Vilmos herceg: „Ennél boldogabbak nem is lehetnénk” – videó

 

A(z) “Kik lesznek a keresztszülők?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Pippa Middleton és Harry herceg

11:22
Nyilatkozatot adott ki az elhunyt Diana hercegnő családja is.
“Mindannyian nagyon boldogok vagyunk. Ez egy igazán csodálatos hír“- mondta Vilmos herceg bácsikája.

10:15
Tíz óra után néhány perccel megérkezett a kórházba Katalin hercegné fodrásza. A brit sajtó szerint ez azt jelenti, hogy Vilmos, valamint neje és gyermekük még ma hazamennek. Délután kettőtől egy órán keresztül fognak zúgni a Westminster apátság harangjai.

A hercegné fodrásza és a babaülés már a kórházban van
A hercegné fodrásza és a gyerekülés már a kórházban van

04:00
„Ennél boldogabbak már nem is lehetnénk”
állt Vilmos herceg közleményében, amit hétfőn éjszaka, néhány perccel 11 óra előtt közölt a BBC. Katalin hercegné és Vilmos első gyermeke július 22-én, helyi idő szerint délután 16:24-kor született. A kisfiú trónörökös neve egyelőre titok, és elképzelhető, hogy még napokig nem is fogjuk megtudni. “Vilmos herceg először a nagymamáját, II. Erzsébet királynőt hívta fel telefonon, majd édesapját értesítette az örömhírről, később pedig öccsét, Harryt és a Middleton család otthon várakozó tagjait”– írja a Telegraph.

Kedden délelőtt, egy játékmackót szeretett volna átadni a párnak egy férfi a kórház előtt
Kedden reggel, egy játékmackót akart átadni egy férfi a hercegnek

 Olvastad már?
– Vilmos fia érzékeny gyerek lesz, mint az apja
Galéria: giccses ajándékokkal lepték meg a trónörököst

Közben megszólalt a hercegné egyik orvosa is. A szülész szerint egy csodálatosan szép kisfiúval lett gazdagabb Anglia.
„A feleségemmel nagyon boldogok vagyunk az első unokám megérkezése miatt. Ez egy rendkívül különleges nap Vilmos és Katalin számára, és mi is izgatottak vagyunk. Nagyszülővé válni egy igazán egyedi pillanat minden ember életében, ezt számtalanszor mondták nekem az elmúlt hónapokban. Nos, én egy nagyon boldog és büszke nagypapa lettem, életemben először” – olvasható Károly herceg közleménye.

Obama és felesége írásban gratulált az ifjú szülőknek: „Kívánunk nekik minél több boldogságot és szép pillanatot, amit a szülői feladataik ellátása során átélnek majd” – írta közleményében az Egyesült Államok elnöke. Az angol miniszterelnök, David Cameron hétfőn este beszédében kitért arra, hogy milyen nagyszerű évek állnak a királyi család mögött, Vilmos és Katalin esküvőjével, a királynő gyémántjubileumával és most az új trónörökös megszületésével.

A brit The Sun újság, internetes oldalát kedden átkeresztelték, így a
A brit The Sun újság, internetes oldalát kedden átkeresztelték, így a “The Son”, vagyis a fiú nevet kapta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top