Sztárok

Király Linda 25 kilót fogyott 3 hónap alatt

Király Linda sokáig küzdött pluszkilókkal, most úgy tűnik, megoldást találtak a problémájára.

Mint megírtuk, Király Lindán már a Magyarország Szépe döntőjében is látszott, mennyit fogyott, ugyanis a testvérével, Viktorral léptek fel. Most kiderült, hogy pontosan mennyit adott le, illetve azt is elárulta, hogyan csinálta. Szóval számokban: 25 kiló mínusz mindössze 3 hónap alatt. Szuper teljesítmény! A Story magazinban mesélt a részletekről, illetve előtte-utána fotót is láthatunk róla.

„Ha valaki egy évvel ezelőtt azt kérdezi tőlem, vajon mit adok neki cserébe, ha a befektetett munkának köszönhetően eltűnik rólam 25 kiló zsír, én bizony gondolkodás nélkül rávágtam volna, hogy a fél életemet! A műtét óta élvezem, hogy újra szabadon tudok mozogni, és hetente ötször-hatszor edzeni is megyek. Ha kihagyok egy-két tréninget, már furán érzem magam, a doktor úr el is magyarázta, hogy miért. A szervezetünk mozgás közben egy speciális anyagot, úgynevezett béta-endorfint termel, ami fájdalomcsillapító és kedélyjavító is egyben. De függőséget okoz, így ha az edzés kimarad, elvonási tünetek jelentkeznek. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy ilyesmi lehetséges. Barátnőmmel, Tóth Verával közösen kezdtünk tréningezni, ő mutatott be a személyi edzőjének, aki nagyon megszerettette velem a rendszeres testmozgást” – mesélte e lapnak Király Linda, aki még több titkot árult el az elmúlt időszakról.

A Story magazin mától kapható az újságárusoknál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top