Sztárok

Nyílt levelet írt támadóinak Rubint Réka

Rubint Réka nyílt levélben reagált a rosszindulatú támadásokra, melyeket a közösségi oldalon lévő csoportok egy részétől kapott.

Megelégelte Rubint Réka a rosszindulatú támadásokat, rajongói oldalán nyílt levélben reagált rá.

„Dràga Barátaim!
Gondoltam megosztok veletek egy sajnálatos, de mégis létező jelensèget!
Hetekkel ezelőtt privát levélben jelezték nekem, hogy létezik egy oldal, ahol engem »elemeznek«… Nem törődtem vele, elkerülte a figyelmemet, h megnèzzem! Tegnap azonban ismét jelezte nekem egy kedves, családtag innen a FB-rôl!
Megnèztem és amiòta csak eszembe jut, hangosan felnevetek! Megmosolyogtató az emberi butaság , kishitűség, befelé fordultság és irigység ezen foka! Mit találtam és olvastam ott?! »Férfi testem«, »hájas hasam« és »narancsbőröm« van, illetve a »làbaim nem izmosak«. Mivel az említett, »észlényeket« toborozò csapat napi rendszerességgel látogat ide a RAJONGÒI oldalamra, ellopkodva az aktuális fotòkat, hogy legyen mit elemezni, gondolom ez a poszt sem fogja a figyelmüket elkerülni! Épp ezért úgy gondoltam, üzenek nekik, talàn segítség lehet »beteg elméjüknek«!
Drága »beteg« Barátaim’
3gyermekes anyaként szívből kívánom, hogy miután világra hoztak 3 egészséges gyermeket, lètrehoznak egy boldog, kiegyensúlyozott családot, sikeresek és elismertek lesznek a munkájukban, legalább ilyen »hájas« hassal, és ilyen »narancsligettel« éljék le a hátralévő életüket, mint én!!! De ami még ennél is fontosabb, a lelki egyensúly megteremtése!
Tudjátok , hogy az ilyen embereknek mi a legnehezebb feladat? Egyrészt együtt èlni Önmagukkal, és szembenèzni a saját »tükörképpel« …látni, hogy milyen ember is Ő valòjában?! A lelki fejlődés a legnagyobb kihívás, de nélküle »élő halott« maradsz!
Puszi Nektek!!! A »betegeknek« pedig kitartò »gyògyulást«!
Nincs lehetetlen, csak hinni kell magadban!
Szép az élet!
Ui: A montázs bal oldalán lèvő fotòján Zizmike már 6,5hònapos a pocakomban, a többi képen már 3kisgyermek BOLDOG Édedanyja vagyok” – szól Réka levele a lenti fotómontázs mellett.

facebook.com
Forrás: facebook.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top