Sztárok

Az öregedésről vall Bódi Sylvi

Bódi Sylvi nem bánja, hogy öregszik, és azt tervezi, hogy alfahímet fog majd bevonzani.

Sosem rettegett attól, hogy harmincéves lesz, mondta Bódi Sylvi, aki ezt azzal magyarázza, hogy próbál a jelenben élni és az élet minden pillanatát élvezni ahelyett, hogy a múlton rágódna, vagy a jövő miatt aggódna. „Akármit csinálok, azt szenvedéllyel teszem” – tette hozzá a modell. Bódi Sylvi szerint sokan azért aggódnak attól, hogy idősödnek, mert nem mernek élni, nem valósították meg az álmaikat és nem küzdöttek azokért.
Sylvi nem lenne újra tizennyolc éves, már egyre jobban érzi, mit keres, mit akar és mit nem szeret, a férfiak pedig érzik a magabiztosságát, sok férfi pedig meg is riad ettől. De úgy gondolja, hogy akit megriaszt egy erős nő, az fusson is. „Nem is tervezek mást bevonzani, mint az alfahímeket – mondja. – Az alfahímek nem rettegnek, hanem érzik, hogy potenciális ellenfél vagyok. Inkább az önbizalom-hiányos vagy komplexusos férfiak azok, akik inkább megijednek. Igen, erős nőnek tartom magam, és ez az erő belülről jövő.” A titkot a modell abban látja, hogy mindent elfogad, amivel találkozik, mert attól fejlődik, legyen az jó vagy rossz dolog. És hogy hiszi, hogy a szépség mindenkinél belülről fakad.

Az öregedésről vall Bódi Sylvi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top