Sztárok

Ő lehet a Jóban Rosszban új sztárja

Apja nyomdokaiba léphet a szépségkirálynő, ugyanis tévésorozatba hívták Kárpáti Rebekát. Amennyiben jól teljesít a szereplőválogatáson, a TV2 szappanoperájában láthatjuk viszont.

Kárpáti Rebeka, a Miss Universe Hungary cím birtokosa szereplőválogatáson járt a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában – írja a Blikk. A napokban kirabolt ifjú szépségkirálynőt a szülei készítették fel a meghallgatásra, hiszen édesapja R. Kárpáti Péter, a konkurencián futó Barátok közt sztárja volt, míg édesanyja, Kenéz Mariann, szintén színésznő. „Nagyon dekoratív lány, és érezhetően több van benne, mint egy átlagos szépségben. Lehet, hogy a nem is olyan távoli jövőben kipróbálhatja magát színészként is a TV2-n” – jegyezte meg Nagy Tamás, a szappanopera producere. Mint a szépségkirálynő elmondta, nagyon élvezte a castingot, a szülei pedig nagyon örültek a lehetőségnek. „Bár messze vagyok attól, hogy profinak nevezhessem magam, úgy éreztem, teljesen megmutathattam, mit tudok. (…) Az igazság szerint csak egy-két évig csinálnám, nem annyi ideig, mint apa” – árulta el a drámatagozatos lány, aki boldog táncos párjával.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top