Sztárok

Botrány az X-Factor válogatóján

Hiába figyelmeztették a jelölteket, az egyik fiú figyelmen kívül hagyta a fiatal mentor gyászát.

A show nemcsak itthon, de Amerikában is folytatódik! A mentorcsapat fele ugyan ott is átesett egy kisebb vérfrissítésen, Kelly Rowland és Paulina Rubio csatlakoztak be a csapatba, Demi Lovato, a korábbi pletykákkal ellentétben, továbbra is maradt a helyén. Egy hónappal édesapja tragikus halála után ült újra be a mentori a Disney-csatorna egykori gyereksztárja, aki igazi profi módjára, mosollyal az arcán fogadta az amerikai X-Factor legújabb önjelölt énekeseit.

Bár kollégái és a műsor készítői igyekeztek megóvni a gyászoló énekesnő lelkét, ez sajnos minden elővigyázatosságuk ellenére sem sikerült. Hiába kérték meg a jelentkezőket, hogy még véletlenül se tegyenek utalást a Demit ért tragédiára, az egyik versenyző ezt figyelmen kívül hagyta. „Amikor a mentorok arról kérdezték a fiatal fiút, hogy miért az adott dallal készült, egyből rávágta, hogy nemrégiben vesztette el az egyik közeli hozzátartozóját, ezért a választás. Ezek után részvétét fejezte ki Deminek édesapja elvesztése miatt, aki viszont nem reagált. A többi mentor teljesen lefagyott és a produkció végén kommentár nélkül, mindegyikőjük nemet mondott” – árulta el a műsor egyik készítője a Radar magazinnak.

Botrány az X-Factor válogatóján

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top