Sztárok

Szexklubban szórakozott Hujber Ferenc

A színész szerint az idegenekkel való szexuális kapcsolat természetes dolog. A swingerklubok vendégeinek állítólag 5 százaléka híresség...

Hujber Ferenc a napokban bevallotta, járt már swingerklubban. „Szerintem ez a világ legtermészetesebb dolga, de csak akkor, ha az ember képes érett felnőtt módjára kezelni a helyzetet” – árulta el a hetilapnak a színész. A Bors megkeresésére azonban nem akarta részletezni a pikáns témát. „Valóban jártam már swingerklubban, a házasságom előtt, de erről nem akarok többet beszélni” – fogalmazott röviden. Mint a bulvárlap megtudta, a swingerklubok vendégeinek 5 százalékát teszik ki híres emberek, akik a skalpvadászok körében különösen kapósak. „A művész-, sőt még politikusvilágból is jönnek hozzánk. Előfordulnak nagy találkozások, de innen egyetlen név sem megy ki, diszkrétek vagyunk” – nyilatkozta a bulvárlapnak Szikszai Anima, a Club Paradise swingerklub tulajdonosa.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top