Pusztul Győzike luxusvillája

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A salgótarjániak szerint az utca szégyene lett a showman egykor pompás háza, amelyet rendszeresen megdobálnak a helyiek, hátha észbe kap. Győzike azért sem hajlandó felújítani az elhanyagolt portát.
2013. 07. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek... Gyere, és nyaraljunk együtt!


A környék legelhanyagoltabb háza lett a Győzike Show-ből ismertté vált salgótarjáni Gáspár-rezidencia – írja a Bors. A ház falai repedeznek, hullik róla a vakolat, a tető egyre rozogább, a kerítést megette a rozsda, gyep helyett pedig gaz zöldell a kertben. A salgótarjániak szerint rontja az utca látképét az elhanyagolt porta, amelyet olykor sárral, tojással dobálnak meg, hátha akkor észbe kap a showman. Az esküvőlázban élő Győzike viszont állítja, a látszat csal, ő luxusban él, az ingatlan belülről gyönyörű; a ház összemocskolt vakolata pedig csupán az irigyei szándékos rongálásának köszönhető. „Nem akarunk másoknak megfelelni, kizárólag magunknak. (...) Az országban ez az egyetlen település, ahol engem már leköptek, belém kötöttek és a gyerekeim előtt majdnem megvertek. Ha ilyeneket csinálnak velünk, akkor jó ez a ház oda, ahogy van” – jelentette ki a showman, akinek a lánya a napokban egy világsztárral bulizott.

Pusztul Győzike luxusvillája

 

Kövess minket a Twitteren is!

Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_779385 2013-07-08 22:13

Kikor  pusztul  vegre  mar  a  Gyozike?

paraznabillegeto 2013-07-08 21:31

 Tabla meg nincs rajta ?

Majd muemlekke nyilvanitatjak es a muemlekvedelem rendbe hozatja.

Torolt_felhasznalo_779385 2013-07-08 21:24

Levonja  az  adojabol,  mint:  "hasznalt  szinhazi  diszletek "

Okos  ember.

woman 2013-07-08 13:39

Nyáron az iskolák zárva vannak, még "Májámiban" is. Biztos sok ott a külföldi, üdülő vendég, hát felveszi a kapcsolatot velük. Mindenkitől lehet valamit tanulni. Hát így tanulható nyáron nemzetközi kapcsolat, gondolom én. Nem írtam volna ezt, ha nem közpénzen nyaralna Miamiban. Más 7 napból 7-et dolgozik minimálbérért, ők munka nélkül jól élnek. Bántja az igazságérzetem. A villa meg "könnyen jött, könnyen megy", ha megdolgozott volna érte, törődne vele. Tényleg az ő villáját nem árverezi a NAV ? Egy ismerősöm háza erre ment rá, igaz ő "gádzsó"/ magyar/.

hajo49 2013-07-08 12:53

Jakuzzi van, seprű nincs. Utóbbit mire használják? Fínyűzésre nem jó!

Qkorika 2013-07-08 12:26

Jájj Győzi, Győzi, hogy te mondig házudol! Kint dzsuva, bent luxus?!Májámiban az ott élők szerint most  minden oskola zárva, ott is nyári szünet van, mán hogy hogy tanúúna ott Evelinyke nemzetközi kapcsolatokat?! Te, kis huncut!

Még az érettségije sem sikerült, előbb tán azt kéne megvenni valahogy, ha van elég pízed.

A medencés kép meg még a tavalyi, a sálgótárjányi strand gyerekmedencíjíben hever a leány.

vizililiom 2013-07-08 11:28

"akinek a lánya a napokban egy világsztárral bulizott. " wáháhá, ezt a mondatot, azért oda kellett szúrni a végére. :D na neeeeem, ettől még nem fogok a linkre kattintani. :D