Sztárok

Világsztárral bulizott Győzike lánya

A 19 éves Gáspár Evelin nemzetközi kapcsolatokat tanul Miamiban, itt készült a közös kép a világsztár énekessel.
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

A nagyobbik Gáspár lány két éve ingázik Magyarország és Amerika között. Jól érzi magát Miamiban, új barátai vannak, akikkel a legmenőbb bulikba járnak – írja a Bors. Az egyik ilyen partin találkozott Evelin a világhírű zenésszel, Flo-Ridával.
Apja szerint Evelin kiválóan tanul, aki azt is elárulta, hogy az említett közös fotó a függetlenség napi partin készült. „Büszke vagyok a lányomra, akiről nem árt tudni, hogy a napokban azt a feladatot kapta, hogy franciául és angolul mutassa be a tanárainak Magyarországot. Míg itthon csak a kritikákat kapjuk, míg azt írják nekem, hogy a cigány ne tanuljon, menjen inkább lopni, addig az én cigány származású lányom Magyarország imázsát építgeti külföldön” – ecsetelte Gáspár a Borsnak.
Nem ez az első eset, hogy Gáspár Evelin világsztárral pózol. Rihanna például őt hívta fel a színpadra, amikor Budapesten adott koncertet.

Világsztárral bulizott Győzike lánya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top